Opendeurdag Kleuterschool

13 januari 2021

Beste ouder,

Fijn dat je geïnteresseerd bent in onze school.
We hadden je graag uitgebreid begroet en rondgeleid in onze school.
Corona heeft daar echter anders over beslist.
We hebben gezocht naar een alternatief, waarbij je toch de kans hebt kennis te maken met de juffen van de kleuterschool en het klasje en de school te bezichtigen.

We maken er een gezinsmoment van. Mama, papa en de kleuter mogen samen naar dat infomoment komen. Jammer genoeg kunnen we grootouders, andere broers en/of zusjes,... niet toelaten. Dan hebben we niet de plaats om voldoende afstand te houden.

Je word verwelkomd door een juf. Zij zal je alle informatie geven en de sfeer van de school laten opsnuiven. Je kan bij haar terecht met al je vragen.

Omdat we gespreide infomomenten per gezin organiseren, is het belangrijk dat je je aan de afgesproken tijden houdt. We vragen je om je vijf minuten vóór de aanvang van de infosessie aan te melden bij de leerkracht die je opwacht aan de poort. Ook een mondmasker dragen is verplicht.

Inschrijven voor de opendeurdag van zaterdag 27 februari kan via volgende link. https://forms.gle/fu1Uinr981HVchQR6

Als je nadien je kindje wil inschrijven, dan kan je dit ter plaatse doen.

Ben je er nu al zeker van om je kindje naar onze school te laten gaan, dan mag je de kleuter al op voorhand online inschrijven via volgende link.  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc52iij02rLKoiy7RGqMe_tH2hxc73FNxgTentwXMOYcfMhrQ/viewform

We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten op zaterdag 27 februari 2021!

Het schoolteam