Chocoladeverkoop Ouderraad

31 oktober 2022

Beste ouders en sympathisanten,

De ouderraad organiseert een chocoladeverkoop met lekkere Milka chocolade ten voordele van de school.

In elk pakket zitten 11 individueel verpakte soorten chocolade. Een pakket kost 10 euro en wordt geleverd in een mooie herbruikbare draagtas van Milka.

U mag zoveel pakketten kopen als u wenst. Spreek dus gerust familie en vrienden, buren en collega's aan.

Bestellen kan u eenvoudig doen via onderstaande link en dit ten laatste op woensdag 16 november 2022.

De betaling gebeurt deze keer via overschrijving. U schrijft het juiste bedrag over naar rekeningnummer

BE34 4540 0669 5190 met als mededeling BSCOR Milka + Familienaam en voornaam kind + klas (indien van toepassing).

De pakketten kunnen afgehaald worden aan de lagere school op woensdag 14 december tussen 19u00  en 20u00 en op donderdag 15 december tussen 16u00 en 17u00. U kan er ook voor kiezen om uw kind de zakken mee naar huis te laten nemen op donderdag 15 december. Gelieve uw keuze aan te duiden op het online bestelformulier.

Wij wensen u alvast veel smulplezier en bedanken u voor uw aankoop!

Met vriendelijke groeten,

De ouderraad