Ons zorgteam bestaat uit volgende mensen:

Juf Leen

Juf Leen Wolput

Zorgcoördinator lagere school

"Alle kinderen worden sterren als we ze laten stralen."

Mijn taak als  zorgcoördinator is om van elke kind een ster te maken. Samen met de kinderen, de juffen, de meesters en de ouders ga ik op zoek naar de aanpak die het beste in elk kind naar boven haalt. Ieder kind is anders. Ieder kind is speciaal. Ieder kind leert op zijn eigen tempo. Bij ons op school krijgt elk kind de kans om te stralen!

Juf Emilie goed

Juf Emilie Vannoppen

Zorgcoördinator lagere school

Zal ik me even voorstellen?

Ik ben juf Emilie en ben zorgcoördinator van de lagere school.
Mijn grootste zorg is dat elk kind zich goed voelt op onze school.
Daarom ga ik samen met de klasleerkracht op zoek naar de talenten van leerlingen.
Elke leerling heeft een talent, ze laten het echt op verschillende manieren zien.
Door te onderteunen in de klas via co-teaching, zorg ik er voor dat alle leerlingen
de kans krijgen om hun talenten te ontdekken en nog verder te groeien.

KS Myriam

Juf Myriam Colin

Zorgcoördinator kleuterschool

Ik ben Juf Myriam en werk als zorgcoördinator in de kleuterschool. Dit houdt ondermeer in dat ik één uur per week in elk kleuterklasje kom om de juf te ondersteunen door in te gaan op noden van allerlei aard: aan sommige kinderen extra aandacht geven, hulp bieden bij activiteiten, de leerkracht de kans geven om haar kindjes een surplusje te geven.

Ik pleeg ook mee overleg binnen het MDO (multidisciplinair overleg) dat zich toespitst op kinderen die speciale zorg vragen. Verder werk ik samen met een externe kracht aan de bijsturing van anderstalige kindjes.

“Wie zich goed voelt, groeit.” Als ik mijn steentje ertoe kan bijdragen dat al deze kleutertjes opgroeien tot gelukkige mensjes, dan ben ik een tevreden iemand.

L IlseSmets

Juf Ilse Smets

Lid zorgteam

Een leertraject afleggen is voor iedereen anders.

Ik vind het dan ook een uitdaging om samen met de klasleerkrachten op zoek te gaan
naar de meest gepaste werkvormen om kinderen optimaal en op alle vlakken te laten groeien.

Groeien is immers iets waar kinderen volop mee bezig zijn.

Leren is.... proberen! Elke dag opnieuw.

L2a ConnieAerts

Juf Connie Aerts

Lid zorgteam

Sinds vorig schooljaar heb ik de overstap gemaakt naar de zorg.
Graag wil ik mijn ervaring gebruiken om samen met de klasleerkrachten op zoek
te gaan naar de juiste aanpak op maat van elk kind.
Zo kunnen we leerlingen die eventueel afhaken terug op het goede spoor zetten.

Een uitdagende job, met veel afwisseling.
Helemaal mijn ding.