Medewerkers:

 

Directeur

Danny goed

 

Meester Danny Van Gelder

Directeur

 

Mijn naam is Danny Van Gelder, meester Danny.

Ik ben de directeur van de OLV- Basisschool van Scherpenheuvel.

Het is mijn taak om samen met een veertigtal personeelsleden er voor te zorgen dat het voor ieder hier even fijn wordt op deze school. Samen werken wij aan de uitbouw van het dagelijks schoolleven. De meesten geven les, sommigen werken mee aan het administratief beheer, anderen staan in voor veiligheid, enkelen houden middagtoezicht en anderen staan in voor onderhoud en schoonmaak. Maar wat zeker is, ieder van hen vormt een onmisbare schakel in de organisatie van onze school.

Het is onze zorg om de kinderen die aan ons toevertrouwd worden, in een aangename en uitnodigende omgeving te begeleiden in het leven en het leren. Kortom we willen een school zijn met een héél groot hart voor kinderen!

We willen vooral werk maken van een vlotte samenwerking en een goede relatie met alle participanten; kinderen, ouders, leerkrachten, directie en schoolbestuur. Want schoolmaken is een werkwoord en dat doe je niet alleen.

Indien u de school nog niet kent willen wij u, langs deze weg, vrijblijvend uitnodigen ons een bezoekje te brengen. Dit kan elke schooldag tijdens de schooluren.  Maar het kan ook buiten de schooluren als u een afspraak maakt op het nummer 013/77 20 30 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van harte welkom!

 
Danny Van Gelder

Directeur

Secretariaat

Sec LilianeMacquov

 

Mevr. Liliane Macquoy 

 

Mijn naam is Liliane Macquoy. Ik werk op het secretariaat van de school als administratieve medewerker. Ik ben in de school aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Mijn taak bestaat uit:

  • Leerlingenadministratie: allerlei gegevens in verband met de leerlingen bijhouden, gegevens inbrengen in de computer en waar nodig bezorgen aan de verschillende betrokken partijen. Facturen voor de leerlingen maken.
  • Personeelsadministratie: Bijhouden van personeelsgegevens, invullen, opsturen of doorzenden van formulieren voor verschillende instanties.
  • De algemene boekhouding verzorgen en de facturen betalen.
  • Andere administratieve en ondersteunende taken zoals telefoon aannemen, fotokopieën maken, documenten klasseren, brieven opstellen, enz…

 

Sec AdrienneLemmens

 

Mevr. Adrienne Lemmens

 

Hallo, ik ben Adrienne. Sinds 1982 werk ik in deze school als administratief medewerkster. Ik verzorg de administratie voor het onderhoudspersoneel en ook een deel van de leerlingenadministratie. Verder doe ik bestellingen, maak fotokopieën en zorg ik voor de verdeling van de verschillende tijdschriften. Elke dinsdag en elke donderdag kan je mij vinden op het secretariaat van de school.

Sec BrendaHolemans

 

Mevr. Brenda Holemans

 

Hallo, mijn naam is Brenda.

Eén dag per maand ben ik op het secretariaat van de school aanwezig. Samen met Liliane hou ik me bezig met de boekhouding van de school en de ouderraad.

Naast het inboeken, zijn mijn belangrijkste taken:

  • het opmaken van de begroting
  • alle diverse boekingen voor afsluiting van de boekhouding
  • het opstellen van de jaarrekening

Kernteam

KS Myriam

  Juf Myriam Colin

Juf Leen

       Juf Leen Wolput  

Juf Emilie goed  

 Juf Emilie Vannoppen  

 

Beleidsmedewerker

 Juf Emilie goed

 

Juf Emilie Vannoppen

Zal ik me even voorstellen?

Ik ben juf Emilie en beleidsmedewerker op onze school.
Ik zorg er voor dat alles op organisatorisch vlak goed verloopt. Dit doe ik door bijvoorbeeld: brieven op te stellen, uitstappen te regelen, schooldocumenten aan te passen en aan te vullen, enzovoort. Daarbuiten sta ik ook steeds klaar voor alle leerlingen, juffen, meesters en ouders om hun vragen te beantwoorden.

Samen met meester Lorenz begeleid ik de leerlingenraad waarin de leerlingen van onze school hun eigen stem mogen laten horen. 

ICT - coördinator

L6b LorenzSuffeleers

Meester Lorenz Suffeleers

Klas 6B - ICT-coördinator

Welkom,

Enkele uren per week komt Juf Connie in de klas. Ik heb dan tijd om de juffen en meesters in de school te helpen met problemen op de computer of laptop. Ik zoek dan naar een oplossing zodat alles terug werkt en zo is iedereen weer blij.

 

 

Ander

Marleen Buelens is medewerker spoor 7.

Ondersteunend personeel lagere school:  Kenny Vanonckelen.

Gym JeroenVerheyden

Meester Jeroen Verheyden

Hallo, ik ben Jeroen. Elke maandagnamiddag en woensdagvoormiddag vind je mij terug op school waar ik mijn taak als preventieadviseur uitvoer. Op een zo goed mogelijke manier probeer ik van onze school een veilige school te maken. Dit voor het personeel maar zeker ook voor onze leerlingen.

De rest van de week geef ik bewegingsopvoeding in de scholen van Molenbeek-Wersbeek, Hoeleden en Waanrode. Op maandag vind je mij na school in de gymzaal van deze school want dan geef ik naschoolse sport..